Incasso

Worden uw rekeningen niet betaald? Of heeft u een geschil over betaling van bedragen? Als lid van de Vereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA) zijn wij gespecialiseerd op het gebied van het innen van geldvorderingen. Wij beschikken over ruime kennis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. U bent met al uw incasso geschillen bij ons dus aan het juiste adres.

Als het om incasso gaat, is ieder geval anders. In het ene geval wilt u de relatie niet op het spel zetten, terwijl u in een ander geval niet wilt dat er over u heen gelopen wordt. Het is in ieder geval zaak dat u zo snel mogelijk contact opneemt om te zorgen voor een passende oplossing.

Wij adviseren u en staan u bij tijdens een eventuele procedure, om te zorgen dat uw debiteurenbeheer weer goed op orde komt. Dit kan zowel via een buitenrechtelijke procedure als via een gerechtelijke incassoprocedure. Afhankelijk van uw situatie kijken wij naar de mogelijkheid om beslag te leggen, wellicht een faillissement aan te vragen of over te gaan tot het starten van een gerechtelijke incassoprocedure.

Contact
Incasso

Heeft u vragen?

MR. J.P
Vandervoodt

info@vvv-advocaten.nl

010-4779288